HOME




   
 
BITLLES CATALANES: OLIUS A CAMPIÓ DE LA LLIGA CATALANA INFANTIL PER TERCER ANY CONSECUTIU  (28.04.2024)
     
 

El Olius A, format per Clàudia Muntada, Oriol Riera, Ramon Vilaseca, Aran Badia, Ainhoa Manau i Galderic Asensio s’ha proclamat per tercera vegada campió de la Lliga Catalana Infantil en una esplèndida matinal bitllaire celebrada a les pistes del C.B. Igualada i que ha comptat amb la participació de 50 nois i noies en representació dels 11 equips participants.


L’equip A del C.B. Olius ha sumat un total de 3705 punts en les 14 partides de què ha constat la competició, aconseguint un bon avantatge sobre la resta d’equips, ja que l’Olius B, segon classificat gràcies a una molt bona jornada final, ha sumat 3236 punts, pels 3143 que n’ha fet la Galera Infantil que ha quedat en tercera posició. El segueixen Perelló amb 3135, a només 8 punts del tercer lloc, els Estels de la Sénia amb 3100 punts, l’Olivera Senienca amb 3047. La Penya del Bistec Blanca n’ha aconseguit 2940, mentre que la Penya del Bistec Negra i Benjamí la Sénia han sumat 2901 punts cadascun. Tanquen la classificació el Siuranenc d’Horta amb 2548 punts, Catalònia Forn de Carlos amb 2294.


Ha president la jornada i el lliurament de trofeus el Regidor de Relacions Institucionals de l’Ajuntament d’Igualada Pere Camps, acompanyat de Marta Solé, representant de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Salvador Gil, president del Club de Bitlles Igualada, que ha estat el club encarregat d’organitzar la jornada final.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Olius A campió de Lliga. Olius B i la Galera, segon i tercer classificats. Tots els participants en la última jornada de lliga.


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades