HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL JOVENT D’OLIUS DOMINA ELS CIRCUITS INFANTILS  (28.03.2024)
     
 

Ja s’han disputat quatre jornades dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, i el jovent del C.B. Olius encapçala quatre de les sis categories del Circuits Infantils Els del Solsonès són primers en les classificacions masculina i femenina de les categories infantil i alevina.


En categoria infantil masculina Albert Vendrell lidera la classificació amb una mitjana de 68,67 punts per partida, seguit del seu company del Olius Oriol Riera, que té una mitjana de 66,83. En tercera posició hi trobem a Gorka Lleixà, de la Sènia, amb 65,38 punts per partida. En infantil femenina la primera classificada és Ainhoa Manau (73,63 de mitjana), seguida de les germanes Alba i Laia Riu (Fartucs Bitlles), amb unes mitjanes de 67 i 66 punts.


Aran Badia (Olius) és primer de la categoria alevina masculina, i els seu company de club, Ramon Vilaseca és el tercer, amb unes mitjanes de 74,13 i 63,75 respectivament. Entre ells, en segona posició, hi trobem el jugador de Vilafranca Eloi Bermúdez (66,17 punts per partida). Claudia Muntada és líder la categoria alevina femenina (65 de mitjana), seguida de les jugadores del Perelló Andrea Laboria i Tània Martínez (61 i 60 punts per partida).


En categoria benjamina, els més joves de la competició, Guillem Feloaga del Catalònia de Jesús lidera la classificació masculina, amb una mitjana de 64,13 punts, seguit de Lian Martínes (Perelló), i Toni Calabuig (la Galera), amb mitjanes de 63 i 59,38 punts. Júlia Sales, de la Sénia encapçala la classificació femenina (59,25 punts), seguida de la jugadora del Perelló Diana Gil (47), i Clàudia Puig del Siuranenc d’Horta (46,83 de mitjana).


Les dues últimes jornades se celebraran els caps de setmana 13/14 d’abril i 4/5 de maig.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Pistes de la Sénia i joves bitllaires del Catalònia de Jesús i la Penya del Bistec


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades