HOME

BOWLING: CAMPIONS DE LA LLIGA CATALANA 2023-2024   (14.03.2024)

El cap se setmana passat es van disputar les darreres jornades de la Lliga Catalana de la divisió d’honor i de la segona divisió, gran èxit pels equips del Club Penedès de El Vendrell que han aconseguit el campionat en els dos grups, el Diagonal BC de Barcelona guanya un any més la màxima categoria.

L’equip A del Mediterrània B.C. de Barcelona es va classificar en segon lloc de divisió d’honor, mentre els segons classificats de segona son, en el grup A l’equip B del Mediterrània BC i el Joventut Al-Vici B ho és del grup B.

Els enfrontaments finals de primera i tercera divisió es van disputar els dies 2 i 3 de març, l’equip A de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 es va erigir campió de la primera divisió i juntament amb el Joventut Al-vici C.B. A aconsegueixen l’ascens a divisió d’honor. Pel que fa a la tercera divisió els equips que pugen a segona son Breaking Bowlers de Barcelona com a campió i Team Ilerdense d’Artesa de Lleida, segon classificat.

Els equips del C.B. Barcelona, Club Seven-3, Tomahawk B,  Mediterrània B i Joventut Al-Vici C, disputaran la final d’ascens a primera divisió, enguany amb dues places, atès que a la primera divisió només pot haver 1 equip per club, el Penedès B tot i ser campió no podrà ascendir.