HOME




   
 
BITLLES CATALANES PRESENTACIÓ DE LES BITLLES A BERNA  (04.12.2005)
     
 
Les bitlles catalanes van ser una de les protagonistes en la Diada de Germanor que va organitzar el casal Amics Catalans de Berna. Els representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling Llucià Sánchez, vicepresident, i Toni Solé, directiu,van lliurar al casal català de Suïssa un joc de bitlles catalanes per tal que la pràctica d’aquest esport formi part de l’oferta d’activitats del casal.

En un emotiu i càlid acte, després del tradicional dinar de germanor de Nadal, els representants de la Federació van donar un seguit d’explicacions tècniques i històriques sobre què són i què han estat les bitlles catalanes. Posteriorment van lliurar al president dels Amics Catalans de Berna, Ramon Sugranyes de Franch, un joc de bitlles catalanes i una placa commemorativa. El professor Sugranyes va manifestar la seva satisfacció per ser el primer casal català que disposa d’un joc de bitlles catalanes. Per la seva banda, la vicepresidenta, Teo Ruíz, va agrair la tasca que està fent la Federació per tal de promoure la pràctica de les bitlles catalanes i va animar els seus associats a gaudir d’aquest esport.

La col•laboració de la Fundació Catalana per l’Esport ha permès a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling realitzar durant l’any 2005 diverses activitats fora de Catalunya: el passat mes d’agost a Les Angles en el marc del Festi-Catal’Angles, aquesta presentació de les bitlles a Berna i una propera activitat al Principat d’Andorra al final de desembre.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades